Lilla Studion

Yoga - Lilla Studion Järfälla

"Lotta på Lilla Studion ger alltid ett varmt och personligt mottagande och utför behandlingar och klasser med stort engagemang och professionialism".
Susanna
- Besökare

Boka yoga hos Lilla Studion Järfälla 

Hos Lilla Studion i Järfälla kan du boka olika typer av pass i yoga. Oavsett om du är yngre eller äldre, vig eller kylskåps-stel samt nybörjare eller erfaren utövare av yoga. Lilla Studions målsättning är att du alltid känner dig personligt omhändertagen på ett professionellt sätt – Välkommen in!

Behöver du avboka ett pass Yoga?

Om du av någon anledning måste avboka ett bokat pass i Yoga hos Lilla Studion Järfälla behöver du kontakta mig. Om du olyckligtvis är sjuk eller fått förhinder kan du alltid skicka ett SMS. Detta gör så att jag kan justera yogapasset efter omständigheterna så att inte andra besökare blir påverkade.

Vid försening

Blir du försenad till ett pass yoga så får du gärna meddela mig via SMS. 10 minuter efter utsatt tid låses entrédörren. Detta görs av säkerhetsskäl så att ingen obehörig kan kliva in. Om det skulle vara så att du blir så sen är du ändå varmt välkommen en annan dag på yoga hos Lilla Studion i Järfälla.

Kursmedlemmar för yoga hos Lilla Studion i Järfälla

Det finns möjlighet för dig som går en kurs i yoga att ta igen ett missat pass på en annan dag om du meddelat innan att du är borta och inte kan delta. 

Kontakt & Sociala medier

Telefon: 073 033 41 73

Lilla Studion finns också tillgängligt på sociala medier. Där hittar du massor av spännande nyheter om kropp och hälsa! Lilla Studion ger dig även inspiration, information samt tips och trix inom yoga och hälsa så att du tar stegen mot en mer harmonisk tillvaro i vardagen. 

Certifiering masage yoga
Yoga Alliance certifiering Lilla Studion