Lilla Studion

Yoga - Lilla Studion Järfälla

"Lotta på Lilla Studion ger alltid ett varmt och personligt mottagande och utför behandlingar och klasser med stort engagemang och professionialism".
Susanna
- Besökare

Boka PT-yoga hos Lilla Studion Järfälla 

Under hösten 2020 kommer Lilla Studion inte ha några kurser/klasser i Yoga förutom Nybörjaryoga med start v 37. I stället kommer jag lägga fokus på PT-yoga dvs personliga pass just för dig efter vad dina önskemål är. 
PT-yoga bokar du som vanligt via Boka Direkt. 
För dig som är senior så har jag PTYoga på stol där vi använder stolen som redskap istället för en yogamatta. Läs mer under fliken Yoga på stol.

Varför är då höstens yogakurser inställda?
Det är av flera anledningar men till stor del beroende på Coronasituationen och att jag har behövt göra vissa förändringar i Lilla Studions utbud för att kunna fortsätta.
Med hopp om att 2021 blir ett underbart år.
All kärlek// Lotta

 

Behöver du avboka ett pass Yoga?

Om du av någon anledning måste avboka ett bokat pass i Yoga hos Lilla Studion Järfälla behöver du kontakta mig. Om du olyckligtvis är sjuk eller fått förhinder kan du alltid skicka ett SMS. Detta gör så att jag kan justera yogapasset efter omständigheterna så att inte andra besökare blir påverkade.

Vid försening

Blir du försenad till ett pass yoga så får du gärna meddela mig via SMS. 10 minuter efter utsatt tid låses entrédörren. Detta görs av säkerhetsskäl så att ingen obehörig kan kliva in. Om det skulle vara så att du blir så sen är du ändå varmt välkommen en annan dag på yoga hos Lilla Studion i Järfälla.

Kursmedlemmar för yoga hos Lilla Studion i Järfälla

Det finns möjlighet för dig som går en kurs i yoga att ta igen ett missat pass på en annan dag om du meddelat innan att du är borta och inte kan delta. 

Kontakt & Sociala medier

Telefon: 073 033 41 73

Lilla Studion finns också tillgängligt på sociala medier. Där hittar du massor av spännande nyheter om kropp och hälsa! Lilla Studion ger dig även inspiration, information samt tips och trix inom yoga och hälsa så att du tar stegen mot en mer harmonisk tillvaro i vardagen. 

Certifiering masage yoga
Yoga Alliance certifiering Lilla Studion