Senioryoga på stol

Välkommen till vårens Senioryoga på stol.

Just nu pga Coronaviruset är Senioryoga på stol inställd. Lilla Studion följer Folkhälsomyndigheternas råd och direktiv.
Jag kommer undersöka möjligheten att köra yogapass online där du som vill medverka får en länk att koppla upp dig mot och på så sätt medverka på ett yogapass hemifrån. Det du behöver är en dator, surfplatta eller smart telefon där du kan se passet.

Återkommer med mer information.

Ett mjukt yogapass på 45 min där vi sitter/tar hjälp av en stol som stöd. Fokus ligger på mjuka rörelser i samklang med vårt andetag. Passar dig som inte känner sig bekväm med att ta sig upp och ner från yogamattan, aldrig vågat prova yoga tidigare, har ont i rygg, axlar, ben mm. Alla rörelser anpassas utefter din kropp så oavsett vad du har för besvär så kan du yoga.

Våren 2020 startar terminen tisdagen den 21/1 14.00-14.45 och håller på jämna tisdagar tom 26 maj med undantag vecka 16 då tisdagsyogan flyttar till vecka 17 (21/4).
Hela vårens kurs är 10 ggr men det går bra att boka drop in-pass i mån om plats. Finns även möjlighet att köpa ett 5-ggr kort om du inte kan komma alla 10 ggr. 

Hela terminens 10 ggr: 1300kr
Drop In 160 kr/ggr
5-ggr klippkort Drop In 750kr