Om oss

Lilla Studion finns sedan november 2021 på Eriksgatan 39, Enköping.
Jag som driver Lilla Studion heter Lotta Cederblad Höiby och till min hjälp har jag ibland mopsen Donna.

Lilla Studion öppnade i Järfälla våren 2018 för sina första yogaklasser och massagekunder.
Första terminen var det snälla grannar från närområdet som kom på yogapassen och de vågade sig även på att boka elevbehandling av massage medan jag gick färdig min utbildning till certifierad massör hos Hälsoteket samt att jag parallellt utbildade mig genom Axelssons till Lymfmassör.

Boka direkt

Yoga, massage och hälsa!

Min egen yogaresa startade runt 2008 med Kundaliniyoga. Av en slump passerade jag en lapp på en dörr i samband med ett besök hos en naprapat där man kunde anmäla sig till en nybörjarkurs inom Kundaliniyoga. En fantastisk kvinna, Margaretha lärde mig grunderna och öppnade dörren till det som så småningom blev mitt yrke och intresse och motto – Att få inspirera till att må bra i kropp och själ.
2013 utbildade jag mig till Yogalärare genom Friskis & Svettis för att så småningom 2016 gå en 1-årig yogalärarutbildning genom Yoga for Life, Ulrica Norberg. Under åren har det även blivit steg 1 i Medicinsk yoga, Yinyoga, Restorative Yoga och Senioryoga.

Under en semesterresa i Side, Turkiet 2014 på ett Hamam fick jag vetskap om att vi hade ett lymfsystem och att mitt sådant var i mindre bra skick enligt den kvinnliga massösen. Tänk om jag då visste att några år senare skulle det tillsammans med yoga vara mitt yrke.
2017 tog jag steget jag länge drömt om i samband med en omorganisation i företaget jag jobbat i de senaste 16 åren och hoppade på en massörutbildning hos Hälsoteket 2017-2018. Under våren 2018 läste jag parallellt med den till Lymfmassör steg 1 och 2 hos Axelsons. 

Därefter har min utbildningsresa gått vidare sedan dess med Lic.Kostrådgivning 2018, Lymfutbildning steg 1 och 2 hos Anders Lönedal 2019 och Distanskurs Immunsystemet och Inflammation 2020.

Lilla Studion då och nu!

Lilla Studion Järfälla har mellan 2017 och 2021 haft en härlig resa med allt från yoga på gräsmattan utanför, egenvårdskurser om lymfsystemet, massage, senioryoga med obligatoriskt säsongsavslutningskaffe, lymfmassage, gravidmassage, nybörjarkurser för den som aldrig vågat prova yoga tidigare. Det har varit mycket skratt, tårar och en och annan fis under yogapassen.
Våren 2021 öppnades Lilla Studion Södermalm hos min nära vän Unns mottagning Unnison på Gotlandsgatan. På Söder är det lymfmassage som är fokus men det går även att boka andra behandlingar där också.

I samband med familjens flytt till Enköping sommaren-21 stängde studion i Järfälla och Lilla Studion Enköping öppnade veckan efter midsommar tillfälligt i gäststugan på tomten i Prinsbo medan jag letade en större lokal mer centralt i Enköping. Sedan november finns vi på Eriksgatan 39, ingång strax till höger om porten 39. Yogarummet finns hos grannen Westerlunds Friskvård, ingång Ågatan 19.

Välkommen till Lilla Studion!

Boka direkt