Egenvårdskurs för lymfsystemet

Lymfsystemet är kroppens eget reningsverk där ett bra lymfflöde ger ett bra immunförsvar, smidiga muskler, minskad svullnad, ömhet och värk i kroppen.
Lilla Studions egenvårdskurs ger dig ökad kunskap om ditt lymfsystem och vad du själv kan göra för att få ett bättre flöde genom kost, motion, andning och egenvårdsmassage.

NYHET, vill du och några vänner boka en privat egenvårdskurs, kontakta mig för offert. Minst 3 deltagare

Du kan alltid boka ”Kom i gång med ditt lymfflödet 120 min” där vi går igenom just för dig vad du kan tänka på (60-75 min lymfmassage ingår)

 

Boka tid

Varför ska jag gå en egenvårdskurs om lymfsystemet?

Att må bra och orka med livet vill de flesta människorna. Med åren påverkas kropp och sinne av olika saker där felaktig kost, brist på rörelse, stress och andra faktorer är starkt bidragande till vi mår sämre. Lägg till skador, sjukdomar, hormonella förändringar och att glömma bort att andas så påverkas vårt lymfsystem väldigt mycket och istället samlas “skiten” och vi behåller skräpet inom oss när vi egentligen ska rensa ut detta med hjälp av flödet i vårt lymfsystem. 

Genom att få bättre kunskap och hur du med enkla medel kan hjälpa din kropp att bokstavligen rensa ut skräpet är målet att du ska bli piggare, friskare, få mindre värk i kroppen och helt enkelt må bättre.

Vad lär jag mig under egenvårdskursen?

Under en egenvårdskurs hos Lilla Studion går vi igenom vad lymfsystemet är, vad du kan tänka på gällande kost, rörelse, enkla tips i vardagen, den viktiga andningen där diafragman fungerar som lymfsystemets pump jämfört med hjärtat som pumpar runt blodet och avslutas med att vi går igenom egenvårdsmassage.

Boka tid