Välkommen på gravidmassage

Att vara gravid är fantastiskt, och att kroppen anpassar sig för den kommande bebisen. 

Ibland kan det dyka upp en del kroppsliga problem när kvinnans kropp förbereder sig för den växande bebisen. 

Vissa kvinnor får problem med att kroppens svullnar, du kan få ont i ländryggen, problem med stel nacke, axlar, foglossning och bäckenssmärtor. 

Genom att boka en gravidmassage så kan du få hjälp med att lindra dina problem.

Under massagen ligger du på en speciell gravidkudde med flexibelt hål för magen. Du kan välja mellan 45 min alt 30 min.

Använd länken Boka tid så kommer du till bokningssidan hos Timecenter där du ser lediga tider för gravidmassage.

Boka tid

Vad är syftet med att ta massage när du är gravid?

När bebisen i magen växer påverkar det kroppen på många sätt, det kan variera från kvinna till kvinna och från graviditet till graviditet. En stunds massage får dig att slappna av. Spänningar i ländrygg, nacke och axlar mjukas upp och syftet är att få dig som gravid att må så bra som möjligt inför förlossningen.


Bokar du en gravidmassage hos Lilla Studion så får du ligga bekvämt på en stor kudde med hål för magen. Vissa kvinnor upplever det som obehagligt och att det trycker på magen och då kan massagen utförs liggande på sidan eller sittande. Det är hela tiden ett samspel mellan dig som kund och terapeuten och ibland behövs en vätskepaus, toalettbesök eller bara att få sitta upp och andas under massagen. 

Har du svullnat mycket i kroppen så anpassas massage till lite mer lymfatisk massage vilket många upplever som väldigt skönt efteråt.

Boka tid

När bör jag undvika att ta en gravidmassage?

Innan 12:e graviditetsveckan passerat så tar Lilla Studion inte emot dig på massage.
Du är välkommen under hela resan och att få massage i slutet av graviditeten upplever många är en härlig upplevelse inför förlossningen.

Efter massagen kan du bli lite yr och påverkat så vila gärna lite extra efteråt samt drick och ät ordentligt. Har du samlat på dig mycket vätska så kan du även bli extra kissnödig.

I övrigt så informera gärna terapeuten innan om du äter mediciner, har skador eller sjukdomar så vi kan ge dig en så bra stund som möjligt.

Boka tid