Frekvensanalys, bioresonans

Frekvensanalys med Quantum Resonance Magnetic Analyser QRMA är en enkel metod för att mäta näringsbalanser och funktionsstatus i kroppen.
Att utföra en analys tar endast två minuter. Inga ingrepp utförs, du håller i en mätprob som är delad i två kontaktytor och mätningen sker med mycket svag ström. Instrumentet ger en frekvens och lyssnar på det eko som kroppen ger.
Genom mätningen får man fram ett stort antal mätvärden med information om bla näringsnivåer på vitaminer, mineraler, aminosyror och co-enzym som sedan analyseras.

Boka direkt

Vad är syftet med en analys?

Genom att mäta näringsvärden och funktioner i kroppen kan du få en inblick i din kropps status och utefter det få tips och råd för att förbättra din hälsa.
QRMA-analysen ska inte jämföras med ex ett blodprov då det inte är samma mätmetod och QRMA-instrumentet har sin egen skala.
Hos Lilla Studion får du hjälp med att tolka resultatet och med dig hem får du råd och tips för ett bättre mående.

Hur genomförs en analys?

Inför en analys så undvik att äta och träna intensivt två timmar innan. Ha gärna bekväma helst ej alltför åtsittande kläder samt ta av klocka, armband etc för att inte påverka mätningen. Använd samma hand vid ev återanalys.
Efter mätningen går vi tillsammans igenom mätvärden av Vitaminer, Mineraler, Fettsyror, Aminosyror och co-Enzym. Räkna med ca 45 min för ett första besök. Efter det analyseras dina värden och du får en mer informativ analys på mail några dagar efter besöket hos LIlla Studion
Ett återbesök efter 2-3 månader rekommenderas för jämförelse av värden.

Boka direkt