Boka Massage hos Lilla Studion

Lilla Studions målsättning är att du alltid känner dig personligt omhändertagen på ett professionellt sätt när du vill njuta av massage eller boka ett personligt yogapass i Enköping 

Hos Lilla Studion kan du boka olika typer av massage. Jag har anpassad massage efter just dina förutsättningar och kan alltid skräddarsy behandlingen efter behov och situation. Är du osäker kan du alltid kontakta mig innan för råd.

Lilla Studion erbjuder Lymfmassage, Gravid-massage, Behandlande massage, Koppnings-massage samt behandling med medicinsk laser. För att läsa mer om varje behandling som Lilla Studion erbjuder använd menyn ovan.

VILLKOR:

Du bokar din behandling via min sida hos Timecenter. Där ser du också de villkor som gäller för avbokning, sjukdom och betalning. Du kan välja mellan att betala med kort eller swish, EPASSI (Boka i så fall de behandling som är märkta med EPASSI). Vill du ha en faktura så meddela mig innan din behandling samt att det tillkommer 20 kr i fakturaavgift.

Uteblivet besök faktureras med 100 % av behandlingens värde.
Är det mer än 24 timmar kvar kan du boka/ändra din behandling själv men blir du sjuk inom den gränsen så kontakta mig direkt.

 

Innan du bokar massage hos oss

Innan du går på massage är det jätteviktigt för Lilla Studion att veta just för din hälsa om du exempelvis:

  • Har feber.
  • Är gravid innan vecka 12.
  • Är under behandling av cellgifter, strålning, antibiotika eller något annat som kan påverka dig.
  • Äter blodförtunnande mediciner.
  • Har diabetes, pacemaker, diskbråck eller någon annat som kan påverka valet av massage.
  • Har du nyligen vaccinerat dig mot Covid så vänta med att boka behandling minst 7 dagar

Vanliga frågor

Kan jag boka en massage hos er?

Är du osäker på om din kropp orkar eller är medicinskt lämplig att genomgå en behandling så kan du alltid rådfråga mig. Lilla Studion gör alltid en ärlig och transparent bedömning/rådgivning om varje behandling och Lilla Studion sätter alltid din hälsa först!

Hur gör jag för att avboka min behandling?

Om du av någon anledning måste avboka en massage hos Lilla Studion så behöver du kontakta mig så tidigt som möjligt. Antingen genom att använda avbokningslänken som bifogas i bekräftelsemailet från Boka Direkt eller maila mig direkt.

Bokar du av senare än 24 timmar innan behandling fakturerar jag 100% av beloppet för massagen. Undantag är om du har läkarintyg. Kontakta mig på sms 0730-334173 i så fall.

Vad gör jag om jag blir försenad?

Blir du försenad till en massagebehandling så ring eller skicka ett sms. Du kan tyvärr inte räkna med att bli behandlad full tid då utan det är den bokade tiden som gäller, anledningen är att kunden som kommer efter inte ska bli drabbad.

Finns ni på sociala medier?

Lilla Studion finns också tillgängligt på sociala medier. Där hittar du massor av spännande nyheter om kropp och hälsa! Lilla Studion ger dig även inspiration, information samt tips och trix inom yoga och hälsa så att du tar stegen mot en mer harmonisk tillvaro i vardagen