Boka Massage hos Lilla Studion

Lilla Studions målsättning är att du alltid känner dig personligt omhändertagen på ett professionellt sätt när du vill njuta av massage i Enköping eller på Gotlandsgatan 44, Södermalm

Hos Lilla Studion kan du boka olika typer av massage. Vi har anpassad massage efter just dina förutsättningar och kan alltid skräddarsy behandlingen efter behov och situation. Är du osäker kan du alltid kontakta mig innan för råd.

Lilla Studion erbjuder Avslappnande massage, Gravidmassage, Klassisk massage, Koppningsmassage och framför allt Lymfmassage. För att läsa mer om varje behandling som Lilla Studion erbjuder använd menyn ovan.

Innan du bokar massage hos oss

Innan du går på massage är det jätteviktigt för Lilla Studion att veta just för din hälsa om du exempelvis:

  • Har feber.
  • Är gravid innan vecka 12.
  • Är under behandling av cellgifter, strålning, antibiotika eller något annat som kan påverka dig.
  • Äter blodförtunnande mediciner.
  • Har diabetes, pacemaker, diskbråck eller någon annat som kan påverka valet av massage.

Vanliga frågor

Kan genomgå en massage hos er?

Är du osäker på om din kropp orkar eller är medicinskt lämplig att genomgå en behandling så kan du alltid rådfråga mig. Lilla Studion gör alltid en ärlig och transparent bedömning/rådgivning om varje behandling och Lilla Studion sätter alltid din hälsa först!

Hur gör jag för att avboka min behandling?

Om du av någon anledning måste avboka en massage hos Lilla Studion så behöver du kontakta mig så tidigt som möjligt. Antingen genom att använda avbokningslänken som bifogas i bekräftelsemailet från Boka Direkt eller maila mig direkt.

Bokar du av senare än 24 timmar innan behandling fakturerar jag 100% av beloppet för massagen. Undantag är om du har läkarintyg.
Under rådande omständigheter så är jag flexibel med avbokning inom 24-timmarsgränsen. Kontakta mig direkt så bokar vi om till en ny tid.

Vad gör jag om jag blir försenad?

Blir du försenad till en massagebehandling så ring eller skicka ett sms. Du kan tyvärr inte räkna med att bli behandlad full tid då utan det är den bokade tiden som gäller, anledningen är att kunden som kommer efter inte ska bli drabbad.

Finns ni på sociala medier?

Lilla Studion finns också tillgängligt på sociala medier. Där hittar du massor av spännande nyheter om kropp och hälsa! Lilla Studion ger dig även inspiration, information samt tips och trix inom yoga och hälsa så att du tar stegen mot en mer harmonisk tillvaro i vardagen